Vigtig viden

Vi laver testrugninger hver til hver anden uge i alle gårde for at hele tiden sikre os at der er en høj befrugtning. Kommer en gård under 80% befrugtning bliver den lukket. Dette har vi dog ikke prøvet endnu. Oftest ligger befrugtningen mellem 90 og 100%. Men dette er vores egen kontrol så vi er sikre på at det vi sender ud også er af høj kvalitet.

Bestilling af rugeæg og daggamle kyllinger.
HUSK AT FØRST BESTILLE DINE ÆG NÅR DU ER KLAR TIL AT MODTAGE DEM. Vi har tidligere haft mange som har bestilt, da vi åbnede da de er bange for ventelister, men mest af alt er det faktisk det som skaber de lange køer. Og så ender vi med at bruge vi tid på at samle ordre som så ikke skal afsted der alligevel. Så bestil max et par uger før, så plejer det at løse sig.
Hvis du bestiller en stor mængde af en bestem gård kan dette give lidt ekstra ventetid, da vi ikke bare kan blokere en gård til en kunde i længere tid. Her er det mest tanke på de rene racer. For vi har mange af de forskellige mix racer.
Man er altid velkommen til at stille spørgsmål, vi prøver at besvære beskederne så hurtigt som muligt. Men dette kan godt tage lidt tid i perioder, da vi får rigtigt mange beskeder. Prøv evt. at læs omkring gårdene og avlen her på siden og se om nogle af de svar du ønsker ikke allerede findes her ind. Ellers er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe efter bedste formåen.
Rugeæg koster 25 kr. stk. og daggamle kyllinger koster 75 kr. stk.

Vi sælger desværre ikke varmefrie kyllinger eller voksne dyr i udgangspunkt. I sjældne tilfælde kan der være overskud af dyr eller kyllinger som ikke er blevet solgt som så kan sælges ældre end daggamle. Men det hører til sjældenhederne.

Forsendelse af æg. 

Vi sender gerne rugeæg. Og vi sender dem på både en forsvarlig og miljøvenlig måde.

Rugeægne bliver pakken ind i køkkenrulle og så ned i de respektive æggebakker, hvor vi inde i æggebakker har skrevet hvilke æg som er hvad ud fra æggene. Derefter kommes de i en papkasse som bliver fyldt med halm. Vi bruger halm af flere oversager. Det er et miljøvenligt produkt du kan bruge i hønsegårde, i bede under jordbær eller smide på komposten. Ud over det er det meget støddæmpende så æggene ikke tager skade under fragten.

Når kassen er lukket med tape, kommer din fragtlabel på kassen og så bliver kassen pakket ind i forsigtig og skrøblig tape så det er tydeligt fra alle sider at kassens indhold er skrøbelig.

Desværre sker det en sjælden gang i mellem at fragtpersonalet ikke respekterer dette. Det er dog sjældent at vi oplever problemer med fragtede æg, ihvertfald inden for Danmark.

Men der er selvfølgelig altid en risiko med fragtede æg som man skal være opmærksom på. Så bor du nogenlunde i nærheden vil vi altid anbefale at du henter rugeæggene selv her i Haslev.

Vi gør et stort arbejde ud af at tjekke befrugtningen rigtigt tit i vores gårde, så at vi hele tiden ved at befrugtningen er I orden, så at vi ved at det vi sender ud af døren, lever op til den kvalitet som kunderne ønsker.

Vi gør ligledes også meget ud af at pakke dem forsvarligt med tydelig markering. Derfor kan vi ikke tage ansvar for pakkens håndtering efter den er blevet sendt afsted. Og derfor er forsendelse på købers eget ansvar.


PRISER på forsendelse med GLS.
 

Forsendelse i Danmark til pakkeshop 140 kr. inkl. Indpakning.

Forsendelse i Danmark til privat adresse 155 kr. inkl. Indpakning. Forsendelse til udlandet 
Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Polen,  Luxembourg 

Forsendelse på 260 kr. inkl. Indpakning.  


Forsendelse til udlandet 

Frankrig, Finland, Tjekkiet, Østrig 

Forsendelse på 295 kr. inkl. Indpakning. Forsendelse til udlandet 

Bulgarien, Estland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Rumænien, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Ungarn 

Forsendelse på 350 kr. inkl. Indpakning.