Ofte stillede spørgsmål 

Spørgsmål 

Hvis jeg skal bruge æg om 2 måneder, skal jeg så allerede bestille nu?

 Svar 
Nej, du skal så vidt muligt først bestille dine æg når du er ved at være klar til at kunne modtage dem. Da dette ellers skaber uoverskuelige og unødvendige ventelister. Nå du bestiller laver vi din bestilling så snart den er klar.Dog kan der være enkelte gårde med venteliste. så hvis det er fordi man vil hente langvejs fra, på planlagt tur, så ring evt og hør. Ellers melder vi retur til dig så snart din order er klar. 


Spørgsmål 

- Kan i sende kyllinger?

Svar
 Nej vi kan ikke sende levende dyr, kun rugeæg. 


Spørgsmål 

- Kan man kønsbestemme jeres kyllinger?
 
Svar  
Nej, det er reelt kun meget få rene racer som er kønsvisende ved klækningen. Vi har ingen af disse racer og mix racer kan man slet ikke se køn på.


Spørgsmål 

- Hvornår kan man se køn på kyllingerne?

Svar  
Nogle få kan begynde, for det trænede øje, at vise kønnet omkring 9-13 uge. Men på størstedelen skal du helt op omkring 14-18 uge.
særligt Mix racer kan drille da mange forskellige egenskaber er på spil.


Spørsmål

- Sender i rugeæg til udlandet?  
 

Svar 

Ja, vi sender til Europa. Hvis dit land ikke står som at vi sender til jeres land, så skriv til os og spørg. Vi pakker så godt vi kan, men at sende æg og lange afstande kan desværre give fårlige resultater. Så derfor skal man påregne at en større del af æggene kan gå til på rejsen. 


Spørgsmål 

 - Kan man godt bestille æg/daggamle kyllinger fra flere forskellige gårde? Kan de godt gå sammen?

Svar 

Ja, du kan sagtens bestille fra alle gårde og sætte dem sammen hjemme hos dig. Det eneste du skal være opmærksom på at hvis du beholder en hane, så skal hanen ikke være voldsomt større end hønsene. Så at du ikke sætter en maran hane på en engelsk araucana høns, som er en let race.