Velkommen til Berg´s Fairytale Gardens hønseavl 

Vi er nogle meget passionerede mennesker som altid har mange jern I ilden. Ud over vores hønse avl har vi også en selvforsynende produktionshave og besøgshave, hvor vi har flere månedlige åbningsdage i sommer halvåret. Her arbejder vi meget med design og prøver at vise at selvforsyning og produktion kan gøres super æstetisk og smukt. I forhaven har en en køkkenhave som blev kendt verden over for sin flotte stjerneformet opbygning. Dette skabte en hel lavine af køkkenhaver I mønster i de efterfølgende år. Hvilket vi absolut elsker.

Vi har også to drivhuse og en kæmpe skærehave med det smukkeste blomster til buketter.
I foråret har vi et kæmpe plantesalg med speciale sorter af farverige tomater, peberfrugter, chili, auberginer og sjældne farverige grønsags planter.
Når vi rammer vinteren har vi en Julebutik hvor vi sælger smukke juledekorationer til salg.

Men det vi efterhånden er blevet mest kendte for vores avl med farvede æg. Den er vi mildest talt blevet verdenskendte for. Forrige år gik et af vores billeder af æggene viralt og har ramt langt om 30 millioner likes verden over. Billedet blev vist i nyheder Saudi Arabien, det blev det af flere Senatorer I USA, været I utallige danske og udlandske aviser og magasiner. Senest er vores æg blevet udstillet på et stor museum I, Sion, Schweiz. Og vi er pt i samtale med et kæmpe museum I Pittsburgh, USA som også er interesseret i at få æggene udstillet der over.

Så man må sige at det som startede som vores lille hygge projekt har fået vinger at flyve på. Hvilket vi er enormt beæret over.
Man kan følge at det vi laver på vores Instagram og Facebook profil Berg's Fairytale Garden.