DAGGAMLE KYLLINGER AF TVÆRSTRIBET MIX AVL

Udsolgt

Mål for æggefarver i næste generation:

Dyb turkis, blågrønne, dybe blå, græsgrønne og grangrønne æg. Æg med prikker. Forskellige æg med heavy bloom. Generelt alle specielle farver.

Fokus og mål med den avl.

I denne går har vi mix race haner som alle har tværstribede fjerdragt, de er begge oprindeligt olivenlæggere af forskellige slags. Målet her at at skabe nogle smukke tværstribede høns i forskellige farver som ligger smukke farvede æg. Her arbejder vi ikke på en enkelt farve, men arbejder lidt mere bredt med forskellige muligheder for flotte farver. Unikas er mindst lige så velkomne som de linjer som er mere kontrolleret.

Både hanerne og hønerne bliver, i min optik, sindsygt smukke hvis de tværstribede fjerdragt går igennem. Vi har i år fået utroligt mange forskellige udgaver i den tværstribede fjerdragt. Lige fra sort/hvid, perlegrå stribet med hvid, mellemgrå stribet med hvid og nogle som blev mere vildt farvede. Alle var utroligt smukke høns. Og vi har fået mange spændende æggefarver fra dem.

Når det kommer til æg har vi igen i år, sat mange af de rigtigt smukke æg i alle nuancer ind i denne gård. Der er også flere som har vist tendens til prikker på æggene. Så det er absolut en spændende gård. Det er en gård hvor alt lidt kan ske.

Krydsninger og er gode æglæggere og ligger mellem 200-250 æg om året.

75,00 kr.