KYLLINGER AF GULDRANDET WYANDOTTER (REN RACE)

Udsolgt

OBS. KYLLINGER KAN KUN AFHENTES HOS BERGS FAIRYTALE GARDEN.  

Grundet det svingende vejr, er befrugtingen ikke høj nok til at åbne for rugeæg. Vi testruger løbende, så derfor er der kyllinger løbende af Guldrandet wyandotter. Men ikke i samme antal som når befrugtningen er i top. Vi gør hvad vi kan for at imødekomme alle ønsker. Men for at bestille disse må man ringe til os og høre hvordan lager status ser ud. 
 

Blå guldrandet wyandotter.
 

Forventede æggefarver i næste generation:

Lysebrune æg med tendens til lyserød.

Fokus og mål med den avl.

Blå guldrandet wyandotter er en ren race og klart blandt de smukkeste høns som findes, hvis du spørger mig. Når man arbejder med farven blå vil man altid kunne får andre farver på fjerne end blot blå. I arbejdet med blå vil man også får splash (hvide) og sorte guldrandet dyr. I wyandotterne betyder det så at det er grundfarver på hønen som ændre garve, men hvor de brune aftegninger på fjerne forbliver brune uanset om hønen bliver blå, hvid eller sort. Men der vil klart være en overvægt af blå dyr. Men alle farverne er sindsygt smukke og samspillet mellem farverne er et fryd for øjet.

Da vi gerne vil gøre alt hvad vi kan for at forbedre stammerne landsplan har vi valgt at få æg fra Holland, hos en sindsygt dygtig avler. Af de æg der har vi beholdt de bedste af hanerne til avlen og købt æg fra dygtige avlere i Danmark til hønerne. På den måde får vi tilført nye gener til de danske stammer af blå guldrandet wyandotter.

Da de æg vi fik fra begge hold wyandotter havde en tendens til sarte lyserøde æg har vi også valgt at bruge nogle af disse haner og høner i vores heavy bloom rose avl.

Men igen vi laver ikke udstillings høns, men havehøns. Men derfor vil vi stadig gerne sende de bedst mulige dyr ud i verden her fra.

65,00 kr.