KYLLINGER AF GULDLAKS MARAN (REN RACE)

Udsolgt

OBS. KYLLINGER KAN KUN AFHENTES HOS BERGS FAIRYTALE GARDEN. OG DA VI KUN HAR 3 HØNER KAN DET VÆRE SVÆRT AT FÅ NOK ÆG TIL KYLLINGER OGSÅ. RING EVT OG TJRK OM LIGE DE HER ER MULIGE. VI GØR VORES BEDSTE FOR AT IMØDEKOMME ALLE ØNSKER. 

Nu er vi ved at være så sent på sæsonen at kyllinger oftest skal forudbestilles. Så når du bestillinger kyllingerne, sætter vi over så snart det er muligt og der er ledigt i maskinen. 


Kyllinger af Guldlaks Maran.

Forventede æggefarver i næste generation:

Mørkebrune æg.

Fokus og mål med denne avl.

Guldlaks maran er en nyere farve på dyrene som minder meget om farven på cream legbar. Dog er disse dyr mere over i en gylden brunlig farve. Men har lidt det samme 3 farvede mønster som cream legbaren har.

Guldlaks maranen er en meget sjælden farve her i norden. Der findes ikke mange af dem. Oprindeligt kommer de fra Frankrig. Disse dyr her er avlet i et samarbejde med Connie Duedahl fra Vildmedhøns hvilket også gør är prisen er noget højere på Guldlaksen da det er omkostningsfuldt at få nye stammer oparbejdet i Danmark.

Så ønsker du nogle smukke og lidt anderledes Maraner i smukke farver så er Guldlaksen creme del la creme.

Og da denne avl er et samarbejde om at opbygge denne race farve i Danmark, så er disse dyr og lidt dyrere end end den øvrige avl.

Det er omkostningsfuldt af få disse dyr til Danmark og der er et stort spild da æggene skal rejse over store afstande.

Så for nu er Guldlaks maranen en luksushøne.

Pris for Rugeæg 25 kr.

Pris for daggamle kyllinger 100 kr.

100,00 kr.