En verden i farver. 

VI HAR LUKKET FOR SÆSONEN. VI SES IGEN TIL FORÅRET HVOR RUGEÆG OG KYLLINGE SALGET ÅBNER IGEN. TAK FOR ALL STØTTE VI FÅET! 


Hos Berg's Fairytale Garden kan du finde æg i alle farver. Vi har både rene racer og mix racehøns i vores avl.  
All vores avl bliver lavet på langsomt voksende racehøns  som har god plads og gode forhold. Vores dyr er vores store passion og vi lægger stor energi i vores avl og i vores dyr. 

Alle æg er fremavlet fra rene racer som vi krydser med hinanden og har oparbejdet farverne på æggene over generationer. Så vi har taget det lange træk fra den rene race og fuldt hele processen for at komme frem til alle disse skønne farver. 

Fragt GLS.

Forsendelse til pakkeshop 130 kr. inkl. Indpakning. 

Forsendelse til privat adresse 150 kr. inkl. Indpakning. 

Levering

Vi ekspedere så hurtig som mulig....

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til din ordre, kan du kontakte os på bergsfairytalegarden@gmail.com

Du kan også ringe til os på tlf. 50808484

Historien bag Berg's Fairytale Gardens hønseavl. 

Vi er nok det som man kan kalde pionerer på området i Danmark. Da vi startede med denne mix avl var der en generelle forståelse i Danmark, at når man have fået et grønt æg, så var man nået i mål. Men for os var dette blot starten på et længere eventyr.
Vi er nok de eneste som har taget denne mix avl til et seriøst projekt og så stor skala som man ser det idag. Dog er der mange som følger trop og der er også mange som har købt rugeæg og daggamle kyllinger her som fortsætter denne avl. Hvilket vi selvfølgelig synes er helt fantastisk da vi bare gerne vil dele vores store passion med verdenen.
Dog har vi måtte erfaringe at der er en del der ude som ikke helt har styr på avlen og vi møder en del skuffede kunder som er endt op med almindelige brune æg.